Riders Cup
Wagrain-Kleinarl 10 Joulu
Now
Crashed Ice
Marseille 13-14 Jan '17
Now
Crashed Ice
Jyväskylä / Laajis 20-21 Tammi '17
Now
Riders Cup
Rautalampi 28 Tammi
Now
Riders Cup
Moscow 04 Helmi
Now
Crashed Ice
Saint Paul 3-4 Helmi '17
Now
Riders Cup
La Sarre 18 Helmi
Now
Riders Cup
Bathurst 25 Helmi
Now
Crashed Ice
Ottawa 3-4 Maalis '17
Now
All Terrain Skate Cross Federation Logo
Menu

Myriam Trepanier

Myriam Trepanier aloitti kilpailemisen Red Bull Crashed Icessa kaudella 2014, jolloin hän sijoittui neljänneksi ensimmäisessä kilpailussaan St. Paulissa. Pienestä St-Michel-de-Bellechassen kylästä Quebec Cityn läheltä kotoisin oleva Trepanier aloitti jääkiekon pelaamisen kuusivuotiaana isoveljensä jalanjälkiä seuraten ja on kilpaillut Canada Gameseissa kahdesti: talvella 2003 (naisten jääkiekko) ja kesällä 2005 (softball).

Vuonna 2005 Myriam muutti Minnesotaan koulutuksen perässä, oppimaan englantia sekä pelaamaan NCAA DI naisten jääkiekkoa Minnesota Duluthin yliopistossa. Hänen yliopistojoukkueensa voitti kansallisen mestaruuden 2008 ja Trepanier valittiin Frozen Four all-tournament tähdistöjoukkueeseen. Terveystieteitä opiskellut ja maisteriksi ympäristötieteistä valmistunut Trepanier työskentelee ympäristöalalla nykyään Minneapolisissa.

Alamäkiluistelu yhdistää Myriamin kaksi suurinta intohimoa - luistelun ja laskettelun - mikä teki naisesta täydellisen voittajan kauden avauskilpailuun Quebec Cityssä. "Jännitys on koukuttavaa kun syöksyy rataa alas," hän sanoo, "Siitä asti kun astuin jäälle ensimmäistä kertaa karsintoihin, tämä laji on vienyt minut täysillä mukanaan."

Kaikille uusille tulokkaille lajin pariin Myriamilla on yksi ohje: "Luistele kovaa, pidä hauskaa äläkä koskaan anna periksi!"

Katso Myriamin voitto Quebecistä 2015/16