John Fisher

Näytä John Fisher rakkautta

John Fisher kasvoi laskettelun,  kilpa-pyöräilyn ja jääkiekon parissa. Fisherin tausta ja innostus nopeaan vauhtiin siivittivät tien lopulta myös alamäkiluistelun pariin.  

Fisher menestyi ensimmäisen kerran kisoissa St Paulissa, Yhdysvalloissa. Hän sijoittui viidenneksi, vaikka Fisherillä oli takanaan yhteensä vain kolme kisaa. Kaudella 2014 Fisher muutti omaa harjoittelu tyyliään. Hän alkoi harjoitella monen muun alamäkiluistelijan tavoin maastopyöräilijöille tarkoitetuilla sisäradoilla, "Joyride 150":ssä Markhamissa, Kanadan Ontariossa. Vuonna 2015 hän lisäsi harjoitteluunsa myös luistelua "juoksumatolla", joka on suunniteltu vartavasten jääkiekkoilijoille. Tämä paransi Fisherin kestävyyttä ja tekniikkaa. Kehittyminen johti lopulta kolmanteen sijaan Jyväskylän kisoissa, joissa oli pisin rata koko Red Bull Crashed Ice -kisojen historiassa.

Fisherin menestys jatkui viime vuonna Suomessa, kun hän pääsi jälleen finaaleihin. Fisher tuli lopulta maaliin vasta neljäntenä koska kaatui harmillisesti viimeisessä käännöksessä.