Elaine Topolnisky

Elaine Topolnisky

Elaine Topolnisky on pienen jääkiekkohullun kaupungin kasvatti, joka on aina rakastanut jääkiekkoa. Topolnisky aloitti pelaamaan jääkiekkoa poikien joukkueessa, koska tytöille ei ollut tuolloin omaa joukkuetta. Topolnisky joutui tekemään jokaisena vuotena hurjan määrän ylimääräistä työtä jatkaakseen pelaamista poikien kanssa, sillä kokoerot kasvoivat nopeasti ja vauhti lisääntyi. Intohimoinen asenne harjoitteluun ja unelma jääkiekkoammattilaisuudesta sai hänet harjoittelemaan entistä kovempaa.

Topolnisky kävi yksityisen jääkiekkolukion ja sai täyden stipendin yliopistoon. Valmistuttuaan yliopistosta hän halusi kokeilla jotain uutta ja näin sai alkunsa Topolniskyn innostus Red Bull Crashed Iceen. Hän on ymmärtänyt vuosien aikana, että kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen.

"Vinkkini nuoremmille kilpailijoille on se, ettei todellakaan kannata pelätä epäonnistumisia ja kaatumisia. Epäonnistumisten jälkeen oppi aina jotain uutta ja se tekee sinusta entistä paremman seuraavaa kertaa varten", Topolnisky sanoo.